En liten uppdatering

Har lagt till lite kommentarer till bilderna. Det visade sig vara Mimmi på en av bilderna. Mimmi och Amelia är ju så lika in action.

Bilder från agilitytävlingar


Wilma

Amelia i full fart på tävlingen i Luleå
Amelia

Linn på språng till nästa hinder.
Linn och Wilma som är i plattatunneln.

Jag och Amelia
Jag och Amelia i loppet agilityklass 1.


Här är det Mimmi som flyger över hindret med matte Anna-Maria. Det är från tävlingen i Drängsmark

Amelia tar hindren väldigt smidigt när hon är på hugget.
Amelia seglar över hindret, Luleå tävlingen.

Tack Hanna Lovén för de fina bilderna!


Hej igen!

I helgen har det blivit en hel del agilityträning. Vädret har ju varit strålande i helgen så på lördag tränade jag hemma och på söndagkväll åkte jag och Anna-Maria till bruks och träna. Ville träna bommen som jag inte har hemma. Måste passa på innan snön kommer.
Vi hörs snart igen....

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min blogg.

Här ska jag skriva och berätta vad som händer med mina cockrar Wilma och Amleia. Har även en hemsida, adressen ser Du i längst upp. Den är gjord i ett program som jag inte kan uppdatera från olika datorer. Jag prövar därför att göra en blogg där jag kanske blir bättre på att uppdatera löpande vad som händer.

Jag vill gärna berätta att jag var och tävlade i agility i Luleå i september. Det gick riktigt bra den helgen. Amelia fick sin första "pinne" i hoppklass 1, ni kan tro att jag var glad. I agilityklass fick vi 3:e bästa tid men tyvärr kontaktfel på A-hindret. De övriga två loppen under lördagen gick bra men tyvärr diskade pga att hon tog fel hinder i sin iver. Jag känner dock att vi är på gång och det är jätte kul. Linn kämpade på med Wilma och hon fick faktiskt ett extrainsatt pris av domaren på Luleåtävlingen som bästa kämpar insats. Wilma är ju inte så snäll med henne när hon lunkar fram på banan och kollar mest efter mig.

Helgen som var var vi på klubbmästerskap på bruks här i Piteå. Där gjorde vi inte så bra lopp men Amelia blev ändå korad som Hopp-mästare i mediumklassen. Hon fick felfritt lopp i hopp men diskad i agility pga att hon vägrade ut sig i gungan. Den måste vi träna på tills vi ska till Jokkmokk i november för ny tävling.

Hoppas nu alla mina valpköpare hittar hit till denna sida så ni får veta lite mer vad som händer här hemma.

Vi hörs snart igen.....

RSS 2.0