Filmer från tävlingen i Jokkmokk

 

Tack till Hanna Lovén som fixade denna film på mig och Amelia. Tyvärr blev det inte så bra placering på PGA-2 ger vägran som 10 fel + tidsfel Eftersom det tar ett tag när man ska försöka locka upp henne på Bommen.



Här är Mimmi & Anna-Marias första felfria lopp. Det blev lite tidsfel så placeringen blev en 6:e plats. Jättebra jobbat!




Här är Linn och Wilma i helgens sista lopp. I detta lopp hade Wilma lite mera fart och det räckte tidsmässigt så de fick sin första placering. Det var jättekul för Linn som kämpar så med Wilma.

Jag hade tänkt Lägga in lite fler filmer från de andra loppen men det tog sådan tid att ladda upp filmerna på Youtube så det får bli en annan gång, med lite kort också från helgen. Nu Måste jag sova så jag orkar med morgondagen.

Linn 9 år 17 november




I dag grattar vi Linn som fyller 9 år!
I helgen har vi varit i Jokkmokk och jag tänkte lägga in lite bilder från helgen snart. Mimmi & Anna-Maria fick till ett felfritt lopp som resulterade i en 6:e placering, JÄTTE BRA! Det blev lite lite tidsfel annars hade det nog blivit en "pinne".

Linn & Wilma fick sin första placering. De har gått runt utan diskning 3 av 4 lopp i helgen, men blir diskade pga dubbla referenstider. Sista loppet på söndag sprang Wilma äntligen på lite lite fortare så de klarade tiden och fick komma med i placeringslistan, jätte kul.

För mig och Amelia blev det inga bra resultat. Visserligen endast ett lopp av 4 som vi diskade oss i men jag är inte nöjd med de övriga och framför allt inte hoppklassen på söndagen då hon var för dåligt uppvärmd så vi fick inte alls någon bra start.

Bättre gick det för andra Piteekipage. Hanna kom på en första plats, Yvonne på en tredje plats och Pia också på en tredje plats. Jätte kul för vi är inte så många tävlande från Piteå.

Bilder och filmer kommer till nästa uppdatering.

Snart tävling

Tiden rusar iväg. I söndags hade jag lilla Alice här på trimning. Hon har så otroligt mycket päls! Synd bara att jag inte kom ihåg att ta kort på henne innan jag började trimma. Ska lägga in bild på henne men har inte fixat överföring från kameran ännu. Hon var i alla fall otroligt snäll på trimbordet så det märks att matte Carola borstar och klipper en hel del själv.

Idag bär det av till Jokkmokk vid 17-tiden i kväll. Vi ska försöka hinna fram och installera oss innan Idol börjar. Vi var på sista träning i går kväll och då var Linn med. Jag hade nygräddad blodpudding som lockbete och ni skulle se Wilma. Aldrig har det gått så bra för Linn med henne. Hon var så glad när Wilma äntligen hade lite fart på banan. Nu blir det ingen blodpudding förens det är dags för tävling på lördag. Håller verkligen tummarna för Linn att hon ska få ett hyfsat lopp med henne.

Vi hörs igen....med rapport från tävlingen.

Agilityträning

I kväll var det då dags för agilityträning inomhus. Vi var i Hundhuset på Grans lantbruksskola. Det var kallt och jätte dammigt, men det får duga. En gång till hinner vi ju innan tävlingen. Anna-Maria kom också med Mimmi.
Jätte kul att även Carola kom och höll oss sällskap. Hon har ju ingen hund ännu och fick tråkigt besked i helgen att det inte blev någon valp till henne i den kull hon gått och väntat på i flera veckor. Nu är det bara att vänta till nästa kull till våren. Tänk om hon ändå kunde tänka sig en cocker då finns det ju lite fler att välja på.

Träningen gick riktigt bra, Wilma var på hugget och då är det kul. Wilma är säker på alla hinder men kan ibland tveka i platta tunneln. I kväll hade hon riktigt bråttom för hon var så sugen på korv!!!! Amelia var också riktigt snabb och flög över alla hinder men bommen och gungan blev bromsklossar. Jag blir så deppad när hon tvekar så. Jag tror hon är lite höjdrädd. Nya värmande täcken fick de också ha i kväll, det kan bli ganska kyligt för dom att sitta och vänta. Kan även bli bra i vinter när det är som kallast. Annars är jag inte så mycket för att klä på hundarna kläder, cockrarna har ju rätt mycket päls så det är nog bara dumt att vänja de vid extra värme.

I dag kom den första snön som färgade marken vit. Den smälter nog bort i morgon men det blir direkt lite ljusare och fräschare ute. Nedan har jag lite bilder från kvällen.  Vi hörs igen......God Natt!!


Wilma sitter och väntar på sin tur.

Wilma sitter och väntar på sin tur.


Carola drömmer om en egen hund.....

Carola får än så länge bara drömma om en egen hund. Hon väntar och väntar på att få en egen lika dan
som Hexa på bilden.



Anna-Maria och Mimmi tränar bommen.



Här har de hunnit till A-hindret.



Amelia väntar....



Syrran Mimmi väntar också på sin tur.

Helgen

Tiden bara rinner iväg. I helgen har det blivit halloweenfirande och trimning samt lite agilityträning hemma. Amelia var riktigt på hugget förutom gungan då som vi kämpar med. Fick besked idag att vi ska ha agilityträning torsdagkvällar nu innan tävlingen innomhus, åhh så glad jag blev. Fick en hälsning från Alfons familj i Enköping idag, allt var bara bra och nu väntar jag på lite bilder att visa upp på bloggen på Alfon och hans lillebror.

Amelia på gården

Amelia innan trimningen. Jag är förvånad över att det är så grönt fortfarande fast det är 1 november var tvugen att fota.

Barnens meny.

Den här middagen fickk barnen på Halloween, härligt grillande fingrar med blodspagetti!


RSS 2.0