YES!!! 3:e pinnen




I helgen har vi varit i Umeå och gjort vår sista officiella tävling för i år. Vi startade i ett lopp på lördagen i agilityklass och 2 starter på söndag i Hoppklassen. Det blev till slut en riktigt lyckad avslutning. Amelia överraskade mig och gjorde ett kanonlopp. Från starten i full fart susade hon över alla hinder utan några fel. På tiden 36,76 hamnade vi med en hundradels sekunds marginal på en tredje plats och tog den sista pinnen, vilket resulterade i Amelias 3:e pinne i Hopp 1:an så nu flyttas vi upp i 2:an. Med en referenstid på 47 sekunder så var detta Amelias helt klart bästa lopp. Det var 6 hundar som var nollade så konkurrensen var hård.

Linn och Wilma gjorde även de det bästa loppet för säsongen. Hon sprang på hela vägen, men tyvärr en liten miss i slalomet så där blev det 5 fel på hinder. Tidsmässigt sprang hon in på 56 sekunder så det var deras första lopp under 1 minut!!! Riktigt bra och jättekul för Linn att Wilma äntligen gjorde ett bra lopp.

Övriga lopp i helgen var även de godkända. Första loppet i hoppklassen höll på att också bli felfritt men tyvärr rev hon sista hindret.

Vi bodde på campingen i husvagn denna gång. Hela familjen + Rebecca's kompis var med + svärmor och svärfar (med egen husbil). Helgen bjöd på riktigt fint höstväder.


RSS 2.0