Tävling Skellefteå

Idag har vi varit i Skellefteå och tävlat på inofficiell agilitytävling. Det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga. Det blev 2 andra placeringar för mig och Amelia. Hon var lite för långsam men fixade banan utan fel. Det blev dock 3,77 i tidsfel i Hoppklassen men i Agilityklassen blev det 14 i tedsfel. Däremot tog hon både gunga och bom så jag blev så himla glad. Tvekade lite men inte så mycket att det blev en vägran, så jag är jätte nöjd.

Mimmi och Anna-Maria gjorde fina lopp men ack vad Mimmi är snabb och hopp sugen, så hon har lite väl brottom ibland och tar fel hinder. Känns som att de är på gång mot fina resultat i alla fall. Wilma gjorde för första gången på länge lite snabbare lopp. Hon gallopperade mellan hindrena, däremot vägrade hon ut sig när hon skulle försöka se vart jag tog vägen.

I övrigt så har det blivit lite segt med uppdateringar. Jobbet har tagit över och bloggen har kommit i skym undan. Nu väntar i alla fall våren men man undrar när den kommer? Det är ju så ruskigt kallt. Massor av snö är det så det lär väl räcka långt in på våren. Till helgen hoppas vi på lite varmare för då förväntas en härlig helg i Nallo.

RSS 2.0