Alice



Alice träffade vi i Nalovardo. Hon var så söt i sin lilla sko som hon var tvugen att ha på sig. Hon hade ett sår i tassen som inte ville läka. Otroligt snäll var hon som lät den vara i fred.



Alice på "after ski". Hundarna trivs verkligen där uppe. När vi går på prommenad 3 cockrar och en dvärgsnauzer då är det verkligen full rulle. De springer på skaren och jagar varandra. Innan vi kommer iväg så låter det som värsta hundspannet som väntar på att få dra.

Påskhälsning

Påskhälsning från Alfons

Efter påskhelgen hade jag en trevlig påskhälsning på mailen. Det är Alfons med familj som skickade denna tjusiga bild. Alfons är alltid så vältrimmad och tjusiga färger det har han verkligen. Tack så hemskt mycket för bilden!

Påsken har vi firat som vanligt uppe i Nallo. Vi fick en riktigt bra helg med 3 dgr fint väder. Åkte hem och jobbade fyra dagar och sen upp igen helgen. Denna helg blev helt underbar, vilket strålande väder. Härligt också att det är ljust så länge.

Våren närmar sig med stormsteg. Gruset kommer fram på vägarna och det blir så där härligt sandigt på golvet inne med två långhåriga hundar.....men det är bara att härda ut och damsuga varje dag. Snön ligger fortfarande kvar överallt förutom på vägarna. Den lär nog ligga ett tag, minst en halvmeter snö är det och snöhögarna är jätte höga. Jag undrar just om det är borta till Valborg. Jag längtar ju ut på gräsmattan så man får ställa fram agilityhindrena.


RSS 2.0